Profile
Log ind
WAYF login
Log på med SSOGlemt adgangskode?
Bliv abonnent

Grønt overblik: Det skal du holde øje med

Røgen fra ministerrokade og finanslov ventes at lægge sig i en uge, der byder på en række spændende konferencer i ind- og udland og et samråd om fiskeriet. Få dit grønne overblik her.

Hvorfor gøre ordningen med elektronisk monitorering af fiskeriet i Kattegat frivillig, når evalueringen viser, at monitoreringen har fungeret godt? Det skal fiskeriminister Jacob Jensen (V) svare på i et samråd i denne uge.
Hvorfor gøre ordningen med elektronisk monitorering af fiskeriet i Kattegat frivillig, når evalueringen viser, at monitoreringen har fungeret godt? Det skal fiskeriminister Jacob Jensen (V) svare på i et samråd i denne uge.Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Godmorgen og velkommen til en ny uge og måned i dansk politik.

Det er svært at komme efter en uge med nye ministerier, klimafolkemøde, kommissærudnævnelse og finanslovsforslag. Men de kommende dage byder trods alt alligevel på en række spændende begivenheder på det grønne område.

Få dit ugeoverblik herunder.

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024