Profile
Log ind
WAYF login
Log på med SSOGlemt adgangskode?
Bliv abonnent

Danmarks Jægerforbund til eksperter: Jagt i strengt beskyttet natur kan sagtens være bæredygtig

En gruppe eksperters udsagn i Altinget er stik imod, hvad der fremgår af Havstrategiens indsatsprogram. Jagt i strengt beskyttet natur er tilladt, skriver Niels Søndergaard.

Mange ser jagt som en syndebuk frem for at holde fokus på de reelle og store problemer i havnaturen, skriver Danmarks Jægerforbund.
Mange ser jagt som en syndebuk frem for at holde fokus på de reelle og store problemer i havnaturen, skriver Danmarks Jægerforbund.Foto: Søren Bidstrup/Ritzau Scanpix

Altinget interviewede forleden flere eksperter om, hvorvidt der kan tillades rekreative aktiviteter i de havområder, der for nylig blev udpeget som 'strengt beskyttede'.

De interviewede eksperter var stort set enige om, at jagt, undervandsjagt og lystfiskeri ikke bør være tilladt i disse områder.

Dette er stik imod, hvad der fremgår af Havstrategiens indsatsprogram, der siger, at både jagt, undervandsjagt og lystfiskeri er tilladt i de strengt beskyttede områder.

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024