Brintindustrien skal blomstre i nyt tysk-dansk samarbejde

Nu har tyskerne meldt sig på banen og vil samarbejde med Lolland Kommune om et større puslespil, der skal bringe brintteknologien i front.
Der skal satses på brintteknologi i det dansk-tyske samarbejde HyBelt, der er et samarbejde mellem Lolland Kommune, Hansestadt Lübeck og Kreis Ostholstein. Det fremgår af en pressemeddelse fra Lolland Kommune.

I løbet af de næste seks måneder skal samarbejdet føre til en markedsanalyse, der kan synliggøre og realisere regionernes kernekompetencer og synergierne mellem dem.

Som omtalt tidligere på Altinget | Miljø, er Lolland Kommune allerede i gang med at gøre den lille landsby Vestenskov ved Nakskov til et brintforsynet samfund.

Men samarbejdet består af mange brikker og kan, om man vil, betragtes som et større puslespil. Og visionerne for det nye samarbejde er mere vidtrækkende end en enkelt brintby og en markedsanalyse.

Altinget logoMiljø
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget miljø kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024