Direktører dementerer rygter om konflikt

Direktørerne i Miljøstyrelsen og Skov- og Naturstyrelsen afviser alt snak om konflikt op til de endelige strukturforhandlinger. De advarer nu imod falske rygter, der skaber unødvendig usikkerhed i amterne.
Kristian Lund Pedersen

Vi har fuld forståelse for den usikkerhed, der kan opstå hos medarbejdere i amterne, når de ikke ved, hvor deres fremtidige arbejdsplads bliver. Der vil blive gjort alt for at få ryddet usikkerheden af vejen. Men usikkerheden har åbenbart medført, at der er opstået rygter, som ikke har noget på sig.

Hans Henrik Christensen og Ole Christiansen
Direktør i henholdsvis Skov- og Naturstyrelsen og Miljøstyrelsen
Direktør i Skov- og Naturstyrelsen Hans Henrik Christensen og direktør i Miljøstyrelsen Ole Christiansen ønsker, at gøre op med nogle af de rygter og historier den kommende strukturreform skaber i amterne.

Derfor har de reageret på den artikel Miljøtinget bragte igår med kontorchef Ebbe Møller Olesen fra Storstrøms Amt, hvor han udtaler, der er opstået krig mellem Miljøstyrelsen og Skov- og Naturstyrelsen i fordelingen om fremtidens opgaver:

"Vi har fuld forståelse for den usikkerhed, der kan opstå hos medarbejdere i amterne, når de ikke ved, hvor deres fremtidige arbejdsplads bliver. Der vil blive gjort alt for at få ryddet usikkerheden af vejen. Men usikkerheden har åbenbart medført, at der er opstået rygter, som ikke har noget på sig. Når det derfor i Miljøtingets interview med kontorchef Ebbe Møller Olesen fra Storstrøms Amt hedder, at der er krig mellem Miljøstyrelsen og Skov- og Naturstyrelsen", må vi ikke bare protestere, men ærgrer os over, at der kan opstå den slags rygter."

Forståelig usikkerhed
Hans Henrik Christensen kalder det en forståelig reaktion, at der ude i amterne er meget usikkerhed om fremtiden. Inden det omfangsrige lovgivningsarbejde går igang på Christiansborg, er det eneste, der ligger fast, at amterne forsvinder.

Altinget logoMiljø
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget miljø kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024