Om  
Kristian Hundebøll
Niels Dengsø Jensen
Jesper Pagh

Efter 12 år i front: Koncernchef stopper i Europas største grovvareselskab

DLG-koncernens topchef, Kristian Hundebøll, forlader sin stilling ved udgangen af august.

Kristian Hundebøll ser nu frem til "at bruge mere tid på nogle af de andre ting, der interesserer mig, såvel erhvervsmæssigt som privat".
Kristian Hundebøll ser nu frem til "at bruge mere tid på nogle af de andre ting, der interesserer mig, såvel erhvervsmæssigt som privat".Foto: DLG
Johan Auken Alstrup

En af de store skikkelser i den danske og europæiske landbrugssektor takker af.

Kristian Hundebøll stopper som nemlig som koncernchef for DLG efter 12 år.

Det oplyses i en pressemeddelelse.

"Det er naturligvis med en vis portion vemod, at jeg siger farvel til DLG og særligt mine mange gode kolleger, men der er som bekendt en udløbsdato på alting. Jeg ser nu frem til at bruge mere tid på nogle af de andre ting, der interesserer mig, såvel erhvervsmæssigt som privat," siger den afgående koncernchef.

Kristian Hundebøll har været tilknyttet DLG i 23 år, efter han i 2001 blev ansat som direktionsassistent. Siden tiltrådte han direktion og blev i 2012 ansat som topchef.

"DLG har flyttet sig betydeligt under Kristians ledelse, og det er en udvikling, vi ønsker at fortsætte. Vi står derfor overfor en stor opgave med at sikre den langsigtede konkurrencekraft og udvikling af koncernen," siger bestyrelsesformand Niels Dengsø Jensen og fortsætter:

"I det lys er vi blevet enige om, at tidspunktet er rigtigt i forhold til at finde den profil, der kan tilføre DLG den langsigtede ledelseskraft og drive de nødvendige forandringer."

I kraft af sin placering i toppen af Europas største grovvareselskab er Hundebøll i dag at finde i flere bestyrelser – heriblandt hos Nationalbanken, Intercoop Europe, DI samt Landbrug & Fødevarer. Han er uddannet cand.scient.pol. fra Aarhus Universitet.

Kristian Hundebøll har sidste dag i DLG lørdag 31. august. Per 1. september er vicedirektør Jesper Pagh konstitueret som koncernchef.  

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Kristian Hundebøll

Afgående koncernchef, Dansk Landbrugs Grovvareselskab (31/8-24)
cand.scient.pol. (Aarhus Uni. 1994)

Niels Dengsø Jensen

Formand, Dansk Landbrugs Grovvareselskab (DLG) og AP Pension, bestyrelsesmedlem, Biocirc A/S, bestyrelsesmedlem, Food and Biocluster Denmark
landbruger (Vejlby Landbrugsskole 1987)

Jesper Pagh

Koncerndirektør og Group COO, DLG, næstformand i Danæg
Den Kgl. Veterinær- og Landbohøjskole/Københavns Uni., Msc. Agronomi (2004)

0:000:00

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024