Anmeldelse af 
Rikke Schielder Jørgensen

Grøn revolution på vej

NYHED: Dan Jørgensen giver i ny bog bud på, hvordan vi skal ændre radikalt på vores produktionsformer og levevis til gavn for miljø og klima. Han kalder det grøn revolution.
Rikke Schielder Jørgensen

Det er ikke småting, socialdemokrat og medlem af Europa-Parlamentet Dan Jørgensen vil med sit andet og seneste skud på sin bog-stamme "Grøn globalisering - miljøpolitik i forandring". Dels vil han give interesserede en "Hvem, hvad, hvor" over miljøpolitikken, så de kan danne sig et overblik over de problemer, som verden står overfor, og hvem der træffer beslutningerne - og på hvilket niveau disse gør det.

Derudover er det et forsøg på at starte en debat om, hvordan vi i Dan Jørgensens øjne skal forholde os mere samvittighedsfuldt til klima og miljø. I sidste ende håber han, at bogens pointer kan rykke ved nogle politiske beslutninger.

Bogen er bygget op omkring syv teser, hvorunder Dan Jørgensen kommer med sine omkring 40 konkrete bud på, hvilken vej miljøpolitikken skal bevæge sig.

Altinget logoMiljø
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget miljø kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024