Hvor højt skal præsidenten råbe?

KAMPVALG: Danmarks Naturfredningsforening skal på lørdag vælge præsident. Valget står mellem den højtråbende debattør Michael Stoltze, og den nuværende præsident, Ella Maria Bisschop-Larsen, der roses for sit arbejde på de indre linjer.
Anders Jerking

Han er et ubestrideligt talent og har en dørsælger-charme, men det at være præsident er andet end at stå på talerstolen to gange om året og så optræde i medierne. Der er også et opfølgende arbejde, der skal gøres.

Bisschop-Larsen-støtte
DN-medlem
Skal præsidenten for Danmarks Naturfredningsforening (DN) fortsat hedde Ella Maria Bisschop-Larsen, eller skal hun efter kun tre år på posten udskiftes med Michael Stoltze?

Det skal medlemmerne af foreningens repræsentantskab beslutte, når de på lørdag mødes i Silkeborg. På forhånd vurderer de fleste, at afgørelsen bliver tæt, men at den siddende præsident er svag favorit.

Formidling i fokus 
53-årige Michael Stoltze er uddannet biolog og arbejdede i både DMU og Miljøministeriet, inden han kom til Danmarks Naturfredningsforening. Her var han fra 1998, indtil han sidste år startede firmaet Natur & Idé, der arbejder med at formidle natur. Og netop formidling og kommunikation er blevet et omdrejningspunkt i valgkampen.

Den medievant og selvsikre Michael Stoltze har utvetydigt erklæret, at Ella Maria Bisschop-Larsen ikke er skarp nok i medierne og ikke er dygtig nok til at sætte sig på mediedagsordenen. Blandt andet peger han i sit valgmateriale på, at præsidenten slet ikke markerede sig, da brakmarkerne blev pløjet op.

Altinget logoMiljø
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget miljø kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024