Rekordsalg af økologisk svinekød

Dokumentation
Nyhedsbrevet Danish Meat Nyt fra den danske kød- og ægbranche nr. 22, 21. november 2007 Rekordsalg af økologisk svinekød (/smcms/forside/publikationer/nyhedsbrevet/14455/15199/15210/Index.htm?ID=15210) Afsætningen af økologisk svinekød slår nye rekorder. Friland A/S, der er Europas største forhandler af økologisk kød, kan dårligt følge med efterspørgslen. På trods af stigende produktion har der reelt været mangel på økologisk kød. Der er derfor brug for endnu flere økologiske svineproducenter, men omlægning til økoproduktion tager tid. Læs mere (/smcms/forside/publikationer/nyhedsbrevet/14455/15199/15210/Index.htm?ID=15210) Nyhedsoversigt Nye typer slagtekyllinger på vej (/smcms/forside/publikationer/nyhedsbrevet/14455/15199/15171/Index.htm?ID=15171) Fjerkræbranchen tester i den kommende tid nye typer slagtekyllinger. Målet er bl.a. endnu mere robuste dyr med høj tilvækst og meget brystkød. Læs mere (/smcms/forside/publikationer/nyhedsbrevet/14455/15199/15171/Index.htm?ID=15171) Prisopgaver fra Norma og Frode S. Jacobsens Fond (/smcms/forside/publikationer/nyhedsbrevet/14455/15199/15214/Index.htm?ID=15214) Der er udskrevet fire prisopgaver om udviklingen og fremtiden inden for den danske svinekødssektor. Læs mere (/smcms/forside/publikationer/nyhedsbrevet/14455/15199/15214/Index.htm?ID=15214) Sund indstilling til Kantineprisen (/smcms/forside/publikationer/nyhedsbrevet/14455/15199/15211/Index.htm?ID=15211) DMA er i gang med at indhente kandidater til Kantineprisen 2008. Prisen vil gå til en kantine, som sætter ekstra fokus på sund og sanselig mad. Læs mere (/smcms/forside/publikationer/nyhedsbrevet/14455/15199/15211/Index.htm?ID=15211) Udsendes af Danish Meat Association - www.danishmeat.dk (http://www.danishmeat.dk) - Afmeld nyhedsservice (http://link.etyper.com/rh/r.asp?action=news&TRACKNAME=TRACKID&p1=259340005&p2=90&p3=http://www.danishmeat.dk/smcms/forside/nyheder/Tilmeld_nyhedsbreve/14956/Index.htm?ID=14956) Nyhedsbrevet Danish Meat bringer nyheder, holdninger, analyser og baggrundsartikler om den danske og internationale kød- og ægbranche. Nyhedsbrevet udkommer hver anden onsdag. Ansvarshavende redaktør: Karsten A. Petersen ([email protected] (mailto:[email protected])) Faglig redaktør: Frank Andersen ([email protected] (mailto:[email protected])) For at kunne læse dette nyhedsbrev ordentligt, anbefales det, at sætte dit e-mail program til HTML visning.

Altinget logoMiljø
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget miljø kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024