Problemer for dagcenter i Frederikssund

KORT NYT: Grundet mangel på frivillige og kapital ser fremtiden for Frederikssund Dagcenter nu dyster ud. Konsekvenserne er endnu uvisse.
Lars Beck
Det er besparelser i de kommunale tilskud, der nu presser Frederikssund Dagcenter til det yderste. De tidligere to fuldtidsstillinger og to deltidsstillinger som dagcenteret rådede over, er blevet reduceret til kun en enkelt deltidsstilling.

Samtidig har flere af de frivillige valgt at sige stop. Bl.a. pga. alder, da flere var over 80 år. Og da det er ganske tvivlsomt, om der melder sig nye frivillige til at tage over, ser det ikke lyst ud for dagcenterets fremtid.

Janne Hansen der i øjeblikket besidder deltidsstillingen, har valgt at sige op fra 1. april, hvorfra hun skal varetage et job i social- og servicecenteret i Frederikssund kommune. Hun begrunder sin afsked med, at det kan være svært at få job, når man som hende er 57 år. Hun ville således ikke risikere at stå uden job, hvis centeret skulle lukke trods hendes forbliven.

Positivt er det dog, at dagcenterets økonomi ser lidt bedre ud en forventet. Kommunen har samtidig garanteret kørsel, til de der skulle have brug for det, så økonomisk set vil der blive plads til lidt mere rengøring end det er tilfældet nu.

Altinget logoSocial
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget social kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024