SF kræver svar om starthjælp fra tre ministre

NYHED: SF vil have både sundhedsministerens, velfærdsministerens og beskæftigelsesministerens svar på, hvordan de vil tage ansvar for børn i familier, der modtager starthjælp.
3.600 børn i Danmark lever i familier, der modtager starthjælp.
3.600 børn i Danmark lever i familier, der modtager starthjælp.Foto: colourbox
Linea Sanderbo Kürstein

Regeringen har travlt med at snakke om, at borgene skal tage mere ansvar, men jeg vil gerne høre ministrene, hvordan de vil forvalte deres ansvar, når det drejer sig om de fattige børnefamilier på starthjælp.

Özlem Cekic (SF)
Socialordfører

Hvordan kan regeringen på den ene side snakke om det personlige ansvar og på den anden side lade familier på starthjælp leve på sultegrænsen.

Det vil SF gerne have svar på, og derfor har både sundhedsministeren, velfærdsministeren og beskæftigelsesministeren modtaget et §20-spørgsmål fra SF's socialordfører Özlem Cekic.

Hun vil gerne vide, hvad de tre ministre vil gøre for at sikre, at familier på starthjælp får mulighed for at give deres børn tre måltider mad om dagen og den medicin, de har brug for. 

Altinget logoSocial
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget social kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024