De ældre skal have eget ministerium

ÆLDRE: Ældre Sagen er enig i kritikken af størrelsen på Velfærdsministeriet - og foreslår nu landets nye statsminister at oprette et ministerium kun for de ældre.
Et helt nyt ministerium for de ældre - det foreslår Ældre Sagen før statsminister Lars Løkkes Rasmussens (V) kommende ministerrokade.
Et helt nyt ministerium for de ældre - det foreslår Ældre Sagen før statsminister Lars Løkkes Rasmussens (V) kommende ministerrokade.Foto: Colourbox
Ida Skytte

Jeg vil opfordre den nye regering til at tænke totalt utraditionelt og oprette et ældre-, senior- og pensionsministerium.

Bjarne Hastrup
Direktør i Ældre Sagen

Alle bolde er kastet op i luften, nu hvor velfærdsministeren og statsministeren har meldt sin afgang.

Og kort før Lars Løkke Rasmussen kommende ministerrokade sparker Ældre Sagen nu en helt ny bold ind i spillet: Et ministerium kun for de ældre.

"Jeg vil opfordre den nye regering til at tænke totalt utraditionelt og oprette et ældre-, senior- og pensionsministerium. På den måde måde vil man også illustrere, at ældre ikke bare er en del af problemet, men også en del af løsningen," siger direktør Bjarne Hastrup.

Altinget logoSocial
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget social kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024