Om  
Marlene Borst Hansen

Marlene Borst Hansen ny sundhedsordfører

Marlene Borst Hansen er valgt som ny radikal sundheds- og psykiatriordfører efter Camilla Hersom, der er partiets nye gruppeformand.

Christian Juhl Mølgaard

Den radikale folketingsgruppe har på et gruppemøde mandag fordelt nye ordførerskaber. Det sker efter, at gruppeformand, finansordfører og tidligere udviklingsminister Christian Friis Bach har forladt Folketinget til fordel for en toppost hos FN som leder af den økonomiske kommission for Europa (UNECE).

Marlene Borst Hansen er partiets nye ordfører på sundheds- og psykiatriområdet. Hun afløser Camilla Hersom, der er valgt som ny gruppeformand efter Christian Friis Bach, der har forladt Folketinget til fordel for en toppost i FN.

Marlene Borst Hansen er uddannet folkeskolelærer fra Haderslev Statsseminarium i 2001 og har efterfølgende arbejdet på folkeskoler i Kolding, indtil hun i 2011 blev valgt til Folketinget for Radikale i Sydjyllands Storkreds.

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024