Ministerafgang stiller spørgsmålstegn ved Barnets Reform

BARNETS REFORM: Ændrer Barnets Reform karakter uden Karen Jespersen ved roret, spørger flere aktører. Nej, lyder svaret fra Venstre.
Socialordfører Ellen Trane Nørby (V) - som nævnes som mulig minister i den snarlige rokade - fastslår, at arbejdet med Barnets Reform fortsætter trods Karen Jespersens afgang.
Socialordfører Ellen Trane Nørby (V) - som nævnes som mulig minister i den snarlige rokade - fastslår, at arbejdet med Barnets Reform fortsætter trods Karen Jespersens afgang.
Ida Skytte

Nogle ting i Barnets Reform er fremskridt i forhold til nu, andre ting bør man benytte denne lejlighed til at droppe. Men jeg er ret spændt på at se, hvad der nu sker, for der er ingen tvivl om, at det er Karen Jespersens projekt - så er der overhovedet basis for at drive det videre, nu hvor hun stopper.

Bettina Post
Formand, Dansk Socialrådgiverforening

Genindførelsen af et Socialministerium står helt øverst på ønskelisten, når socialpolitiske aktører skal byde ind på konsekvenserne af Karens Jespersens afgang.

Men også fremtiden for den igangværende Barnets Reform er til debat. Flere peger på, at reformarbejdet i høj grad har været præget af Karen Jespersens personlige engagement og holdninger, og at det derfor kan få betydning for dets videre skæbne.

Socialpædagogernes Landsforbund ønsker sig også et Socialministerium og opfordrer til en hurtig og smidig overgang til en ny struktur og en ny minister.

Altinget logoSocial
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget social kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024