Sundhedsminister fremsætter to lovforslag inden jul

FOLKETINGET: Astrid Krag (SF) fremsætter to lovforslag inden årsskiftet, fremgår det af regeringens lovkatalog. Skatteministeren fremsætter også forslag, der er er vigtige for sundhedsområdet.
Ole Nikolaj Møbjerg Toft

Godt nyt for Øfeldt Centrene, dårligt nyt for skurke der udvikler designer-drugs. 

Det er essensen af de to lovforslag, som regeringen har meddelt Folketingets formand, at sundhedsminister Astrid Krag (SF) fremsætter inden jul. 1. december meddeler regeringen, hvilke lovforslag den vil fremsætte resten af Folketingsåret.

Lovforslag 1
Med lovforslaget "Ændring af lov om euforiserende stoffer" vil regeringen bekæmpe de mange nye typer euforiserende stoffer, der hele tiden bliver udviklet. Lyssky kemikere ændrer nemlig hele tiden en smule på den molekylære sammensætning af allerede kendte og forbudte syntetiske eurforiserende stoffer. Dermed kan de legalt sælges, indtil myndighederne har forbudt netop den udgave af stoffet. Loven skal gøre myndighederne i stand til at forbyde hele grupper af euforiserende stoffer. Lovforslaget bliver fremsat i slutningen af november.

Altinget logoSundhed
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget sundhed kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
Seneste fra Sundhed

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024