Nyhedsbrev fra Aalborg Lufthavn

Dokumentation

Nyhedsbrev, d. 19-09-2006
Hej altinget.dk,

Første London-fly med fuld musik

Ungt par fra Sindal vandt London-rejser med Sterling

Første afgang på Sterlings ny rute Aalborg-London kom af sted med fuld musik mandag aften. Ungdomsorksteret Brass  n Harmony fra Den musiske Skole i Aalborg bød på en lille men festlig, britisk promenadekoncert, inden den britiske konsul i Aalborg, direktør Jørgen Bladt, klippede den røde silkesnor foran udgangen til Sterlings-flyet.

Kommercial direktør i Sterling, Stefan Vilner, betegnede ruten som en succes med pæne bookingtal. Han overrakte et gavekort på to flybilletter Aalborg-London tur-retur til et ungt par fra Sindal, Heidi Worum og Jacob Kühn.

De bestilte fornylig et par billetter på Sterlings ny rute Aalborg-København, og det var booking nr. 10.000 på Sterlings nye ruter fra Aalborg. I mellemtiden er det samlede bookingtal dog steget til 15.000, kunne Stefan Vilner fortælle.

- Vi ville bare på en hygge-weekend til København, siger Heidi Worum. Det har vi aldrig prøvet før, men med de lave priser på flybilletter kan det nu lade sig gøre uden at sprænge budgettet.
Og nu skal vi så også til London, tilføjer en glad Heidi Worum.

Malaga på lørdag

Sterling flyver Aalborg-København tre gange dagligt og en gang dagligt til London, Gatwick, undtagen lørdag. Da går turen til Malaga i Sydspanien.

Første afgang til Malaga er på lørdag den 23. september kl. 10:10. To medlemmer af vendelbobandet "Raifou" underholder de rejsende i afgangshal 3 fra kl. 8:30. Kommercial direktør i Sterling, Stefan Vilner, vil også være til stede.

Du modtager dette nyhedsbrev, da du har tilmeldt dig denne service på http://www.aal.dk. Ønsker du ikke længere at være tilmeldt Aalborg Lufthavn a.m.b.a s nyhedsservice, så send venligst en email til [email protected], eller klik dig ind på http://www.aal.dk og indtast din email-adresse samt sæt markering i feltet "Frameld".

Bemærk: Dette nyhedsbrev kan ikke besvares. Deres henvendelse ved at bes vare dette nyhedsbrev vil derfor ikke blive læst.


Altinget logoTransport
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget transport kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
Seneste fra Transport

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024