Profile
Log ind
WAYF login
Log på med SSOGlemt adgangskode?
Bliv abonnent

Minister ser ikke behov for krav om varebilstilladelser: "Det er overflødigt, og det er blevet omgået"

Varebilstilladelser har ikke betydning for omfanget af sort arbejde i transportbranchen, lyder det fra transportminister Thomas Danielsen (V), der ikke deler erhvervslivets frygt for konsekvenserne af at afskaffe kravet. 

Transportminister Thomas Danielsen (V) undrer sig over erhvervslivets kærlighed til kravet om vognmandstilladelser. "Det er velkendt, at erhvervslivet normalt efterspørger, at vi fjerner national overimplementering af lovgivningen," siger han.
Transportminister Thomas Danielsen (V) undrer sig over erhvervslivets kærlighed til kravet om vognmandstilladelser. "Det er velkendt, at erhvervslivet normalt efterspørger, at vi fjerner national overimplementering af lovgivningen," siger han.Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix
Daniel Bue Lauritzen

Det er blevet mødt med stor frustration, at regeringen har foreslået at afvikle tilladelsesordningen for varebiler.

Men der er ingen grund til panik, lyder det nu fra transportministeren.

"Kravet om tilladelser er overflødigt, og det er blevet omgået. Det er derfor, at vi fjerner den overimplementering, der er," siger transportminister Thomas Danielsen (V).

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024