Danielsen afviser bekymringer for trafiksikkerhed og arbejdsvilkår: "Det vil ligesom i dag blive kontrolleret"

Transportministeren mener ikke, at man bør frygte for svækkelser af hverken trafiksikkerhed eller løn- og arbejdsvilkår i den danske vejtransportbranche, hvis regeringen gennemfører de ti "regelforenklinger", som ministeren har lagt frem. Netop det vurderer både 3F Transport og DTL ellers, at der er risiko for.

"Vi går selvfølgelig heller ikke på kompromis med færdselssikkerheden," lyder det fra transportminister Thomas Danielsen (V).
"Vi går selvfølgelig heller ikke på kompromis med færdselssikkerheden," lyder det fra transportminister Thomas Danielsen (V).Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Daniel Bue Lauritzen

Transportminister Thomas Danielsen gambler med både trafiksikkerheden og arbejdsvilkårene i den danske vejtransportbranche.

Sådan lyder kritikken fra DTL og 3F Transport, efter at ministeren i juni spillede ud med ti konkrete forslag, der har til formål at fjerne ”unødige” regler for både vognmænd og chauffører.

Men bekymringerne for arbejdsvilkår og trafiksikkerhed er grundløse, lyder svaret fra transportministeren.

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024