Mere hjælp til pengejagt i EU

NYHED: EU-konsulent ved EuroCenter Nina Hassel arbejder kun med at hjælpe interesserede fra transport- og energisektoren i at søge tilskud fra EU's store pengetank.
Ole Nikolaj Møbjerg Toft

Ud over at gøre opmærksom på mulighederne, kan vi hjælpe virksomhederne, institutioner eller kommuner i hele ansøgningsforløbet.

Nina Hassel
EU-konsulent

Aner du ikke, hvor du skal begynde for at finde det rigtige EU-støtteprogram til dit projekt? Har du lokaliseret programmet, men er langt fra sikker på, at du har forstået, hvad der kræves? Eller kunne du rigtigt godt bruge en ekspert til at se på din ansøgning for at øge chancerne for et "JA", så kan EuroCenter under Forskning og Innovationsstyrelsen hjælpe dig.

Nina Espegård Hassel, der er EU-konsulent på EuroCenter, skal fremover kun koncentrere sig om at hjælpe virksomheder, kommuner og forskningsinstitutioner med at søge EU-midler til udvikling og forskning inden for transport og energi.

Der er meget få danske ansøgere fra transportsektoren. Dette skal Nina Hassel være med til at lave om på igennem mere oplysning om mulighederne.

Altinget logoTransport
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget transport kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
Seneste fra Transport

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024