Skandinavere starter flyverledeuddannelse i Ungarn

UDDANNELSE: Den Skandinaviske Flyvelederskole åbner en ny flyverlederskole med navnet Entry Point Central i Budapest. Ungarerne skal nu skoles efter skandinaviske træningsmetoder.

Til september starter de første elever på den nye flyvelederskole Entry Point Central, som er en joint venture mellem den ungarske lufttrafiktjeneste Hungaro og Entry Point North, som er en skandinavisk flyvelederskole ejet af danske Naviair, svenske LFV og norske Avinor.

Ifølge en pressemeddelelse fra Entry Point North er joint venturen en del af Entry Point Norths internationale vækststrategi. Strategien stemmer godt overens med intentionen i EU's Single European Sky-program, som søger at øge samarbejdet mellem og harmoniseringen af flyveledelsen i EU.

De ungarske studerende vil blive undervist efter skandinaviske pædagogiske metoder. Med tiden er det meningen, at skolen også skal tilbyde undervisning til elever fra andre centraleuropæiske lande, lyder det i pressemeddelelsen.

0:000:00

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024