Bondo: Hvorfor lytter regeringen ikke?

UDDANNELSE: DLF-formand Anders Bondo Christensen føler ikke, at foreningen er blevet hørt tilstrækkeligt i forbindelse med den nye læreruddannelse. "Højst besynderligt," mener han. S afviser, at lærerforeningen er blevet forbigået.
Per Bang Thomsen

Jeg har personligt haft et møde med repræsentanter for lærerforening om forhandlingerne, og jeg har været åben over for deres synspunkter. Men lærerforeningen vil jo stadigvæk have en femårig universitetsuddannelse. Det er bare urealistisk, og det er ikke det, vi ønsker.

Kirsten Brosbøl
Socialdemokraternes forskningsordfører

Danmarks Lærerforening føler sig kørt ud på et sidespor i forhold til forhandlingerne om den nye læreruddannelse. Det mener formand Anders Bondo Christensen, som havde forventet mere lydhørhed fra regeringens side.

"Jeg er meget overrasket over, at man fra politisk side ikke har lyttet mere til os. Hverken før udspillet blev præsenteret eller under de seneste ugers forhandlinger. Det er jo højst besynderligt, eftersom det er lærerne, der skal løfte opgaven ude i klasselokalerne," siger Anders Bondo Christensen og pointerer, at han er overrasket over den rødgrønne regerings tilgang til lærerforeningen.

"Jeg tror ikke, vi før er blevet præsenteret for et forhandlingsudspil, der var så færdigpakket som dette."

Altinget logoUddannelse
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget uddannelse kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024