Efter første forhandlingsmøde: Ordførere ser positive takter i udspil

Mattias Tesfaye (S) tog torsdag eftermiddag hul på forhandlingerne om næste aftale om erhvervsuddannelserne. Flere ordførere er positive over for det udspil, regeringen har fremlagt.

Regeringen har fremlagt et udspil, der skal sikre grøn omstilling af en række erhvervsuddannelser, blandt andet inden for transport. Her er det elever fra mekanikeruddannelsen på Next i København.
Regeringen har fremlagt et udspil, der skal sikre grøn omstilling af en række erhvervsuddannelser, blandt andet inden for transport. Her er det elever fra mekanikeruddannelsen på Next i København.Foto: Sofie Matthiassen/Ritzau Scanpix
Signe Løntoft

Noget tyder på, at en aftale om erhvervsuddannelserne ikke kommer til at volde store hovedbrud i Undervisningsministeriet. 

Efter første egentlige forhandlingsmøde torsdag eftermiddag ser en række ordførere positivt på regeringens udspil.

Sofie Lippert, der har overtaget forhandlingerne for SF, efter Astrid Carøe er gået på barsel, betegner udspillet som "rigtig godt". 

Altinget logoUddannelse
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget uddannelse kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024