Nu lukker gymnasieudbud i Aarhus

Børne- og undervisningsministeren har besluttet, at Aarhus Gymnasiums stx-udbud på Dollerupvej i Aarhus skal lukkes. Det sker efter indstilling fra Region Midtjylland.

"Vi skal ikke bevare institutioner, hvis der ikke er nok elever til at opretholde den kvalitet," sagde formand i Region Midtjylland, Anders Kühnau (S), i december sidste år.
"Vi skal ikke bevare institutioner, hvis der ikke er nok elever til at opretholde den kvalitet," sagde formand i Region Midtjylland, Anders Kühnau (S), i december sidste år.Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Tyson W. Lyall

Der kommer ikke nye stx-elever på Dollerupvej i Aarhus efter sommerferien.

Børne- og undervisningsminister Pernille Rosenkrantz-Theil (S) har nemlig valgt at imødekomme Region Midtjyllands anmodning om at lukke udbuddet.

Regionen forsøgte allerede inden det igangværende skoleår at få lukket udbuddet, da det ikke mente, at stedet kunne tiltrække nok elever til at sikre ”et fagligt bæredygtigt gymnasium”.

Altinget logoUddannelse
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget uddannelse kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024