Stor EU-bevilling til Danmarks Medie - og Journalisthøjskole

EU: EU-kommissionen har bevilget 3 millioner euro til international kandidatuddannelse, som udbydes på Danmarks Medie- og journalisthøjskole samt en række andre internationale universiteter.
Signe Marie Enghave

Fra 2012-2017 vil journalister fra hele verden kunne studere global journalistik på Danmarks Medie og Journalisthøjskole, der dermed kan fortsætte den populære uddannelse. Uddannelsen varer 2 år og skal læses i 2-3 forskellige lande.

Det er anden gang at EU-kommissionen har valgt at støtte Erasmus-mundus uddannelsen Journalism, Media and Globalisation, som Journalisthøjskolen udbyder i samarbejde med Århus Universitet og blandt andet University of California Berkely. Denne gang lægges større vægt på analytisk og international research, samtidig med at kandidaterne får en fælles europæisk grad fra de europæiske universiteter, hvor uddannelsen foregår.

"Ud over et brugbart eksamensbevis får man et stort netværk og de kompetencer, som er helt nødvendige for at kunne rapportere fra og i en global verden", siger Hans-Henrik Holm, der er afdelingsforstander ved Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.

Altinget logoUddannelse
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget uddannelse kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024