Anmeldelse af 
Gitte Skotby-Young Ballenstedt

3 A'er: Ny bog om 3F-formands dobbeltliv forløser kun en lille del af sit potentiale

Amalie Mathiassens 'Løgnen' opfylder læserens appetit på detaljer og mellemregninger i eksmanden og tidligere 3F-formand Per Christensens dobbeltliv, men med det resultat, at bogens ellers ædle formål kommer til at stå i baggrunden, skriver Gitte Skotby-Young Ballenste.

Hvis stort set alle andre end Amalie Matthiassen havde skrevet en bog om det generelle fænomen dobbeltliv, vil jeg vove den påstand, at det er tvivlsomt, om noget forlag havde hugget til på den idé. Men det er hende, og derfor er bogen 'Løgnen' udgivet – og det er både dens største fortrin og dens største svaghed, skriver Gitte Skotby-Young Ballenste.
Hvis stort set alle andre end Amalie Matthiassen havde skrevet en bog om det generelle fænomen dobbeltliv, vil jeg vove den påstand, at det er tvivlsomt, om noget forlag havde hugget til på den idé. Men det er hende, og derfor er bogen 'Løgnen' udgivet – og det er både dens største fortrin og dens største svaghed, skriver Gitte Skotby-Young Ballenste.Foto: Nicoline Kjems-Krognos/Ritzau Scanpix
Gitte Skotby-Young Ballenstedt
Løgnen
Amalie Mathiassen
Politikens forlag. 248 sider

 

Fagbossen Per Christensen skabte forargelse i brede kredse fra hr. og fru Danmark til de inderste medie-, politik- og erhvervskredse, da hans dobbeltliv i 2022 blev afsløret.

I en ny bog giver hans ekshustru sin version af historien og prøver samtidig at ophæve fænomenet dobbeltliv til noget mere alment. Det lykkes ikke helt.  

Altinget logoArbejdsmarked
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget arbejdsmarked kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
Seneste fra Arbejdsmarked

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024