Hvad laver folketingspolitikerne i løbet af dagen?

TWITTER: På sitet Twittertinget.dk holder folketingspolitikerne læserne opdateret med alt, hvad de foretager sig. Det gælder alt fra børnepasning til politiske udmeldinger.

Uhm; koldskål i Snapstinget.

Magnus Heunicke (S)
Fra Twittertinget.dk, 20. marts

I dag åbnede hjemmesiden Twittertinget.dk, der giver et overblik over de nyeste tweets fra de danske folketingspolitikere.

Politikerne kan i løbet af dagen sende korte beskeder på op til 140 tegn fra computeren eller mobiltelefonen med kritik af ministre, meldinger om forsinkede toge eller film der er værd at se i biografen.

Man kan f.eks. læse, at Rasmus Prehn (S) i lørdags løb en skøn formiddagstur og efterfølgende fik øl og rejer til frokost. Dagen efter skrev han på sitet, at han er blevet far til sit tredje barn, en søn, der skal hedde Oskar.

Begrænset aktivitet
Sitet er dog stadig under opbygning, og det er et begrænset antal folketingspolitikere, der bruger muligheden for at holde omverdenen opdateret om deres liv.

Socialdemokraterne og Det Radikale Venstre er de mest aktive twittere med to brugere hver: Rasmus Prehn (S), Magnus Heunicke (S), Margrethe Vestager (R) og Morten Østergaard (R).

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Rasmus Prehn

MF (S), fhv. minister for fødevarer, landbrug og fiskeri og for udvikling
cand.scient.soc. (Aalborg Uni. 2002)

Margrethe Vestager

Ledende næstformand, EU-Kommissionen, kommissær for konkurrence, formand for Kommissærgruppen om et 'Europa Klar til den Digitale Tidsalder', fhv. minister, politisk leder & MF (R)
cand.polit. (Københavns Uni. 1993)

Magnus Heunicke

Miljøminister, MF (S)
journalist (DJH 2002)

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024