Om  
Claes Nilas

Claes Nilas får ny post i integrationsembedsværket

Den tidligere departementschef i Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter, Claes Nilas, der var en central person i den såkaldte statsløsesag, bliver kommitteret i Styrelsen for International Rekruttering og Integration efter nytår.

Line Jenvall

En af hovedpersonerne i statsløsesagen, der kostede Birthe Rønn Hornbech (V) hendes ministerpost, tidligere departementschef Claes Nilas, får efter nytår et nyt højtrangerende job i administrationen for integrationsarbejdet. 

Af en pressemeddelelse fra Udlændinge-, Integrations- og Boligministeriet fremgår det nemlig, at ministeriet betragter statsløsesagen som afsluttet for Claes Nilas, der siden regeringsskiftet har hjulpet det gamle ministerium for by, bolig og landdistrikter på plads i det nye Udlændinge-, Integrations- og Boligministerium. 

Derfor overgår han 1. januar til en stilling som kommitteret i Styrelsen for International Rekruttering og Integration.

Claes Nilas er uddannet cand.jur og har haft sin gang i flere ministerier siden 1980. Blandt andet har han været departementschef i Ministeriet for Familie- og Forbrugeranliggender, Ministeriet for Flygtninge, Indvandrere og Integration og senest i Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Claes Nilas

Direktør, Hjemrejsestyrelsen
cand.jur. (Københavns Uni. 1980)

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024