Martin Dahl ny generalsekretær for De Konservative

KONSERVATIVE: Martin Dahl (42) afløser 1. november Morten Bangsgaard på posten som generalsekretær for De Konservative.
Christian Juhl Mølgaard
Fakta

Martin Dahl er 42 år og bosiddende på Frederiksberg. Han er gift og har to døtre på 8 og 12 år. Han er oprindeligt fra Esbjerg og er uddannet på Aarhus Universitet som cand.oecon. fra Institut for Virksomhedsledelse.


Kilde: Konservative.dk

Den nye generalsekretær, cand.oecon. Martin Dahl, kommer fra en stilling som økonomi- og administrationschef ved CTR- Centralkommunernes Transmissionsselskab I/S.

Han har tidligere været formand for Konservative på Frederiksberg og har siddet i den konservative hovedbestyrelse, samt været medlem af partiets forretningsudvalg.

Han har desuden stor erfaring med generel ledelse på direktions- og bestyrelsesniveau samt erfaring som specialist inden for organisations- og personaleudvikling. Derudover har han arbejdet med økonomistyring af privat og offentlig virksomhed.

"Jeg er glad for ansættelsen af Martin Dahl. Han har en stor erfaring fra erhvervslivet og kender den konservative partiorganisation godt. Det gør ham yderst kompetent til at løfte de opgaver, der ligger foran os frem mod næste folketingsvalg. Jeg ser frem til et godt samarbejde med Martin Dahl," siger partiformand Lene Espersen i en pressemeddelelse.

Han tiltræder 1. oktober, og bliver generalsekretær en måned senere.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Morten Bangsgaard

Kommentator, medlem, Tænketanken Prospekt, Bibelselskabets bestyrelse, Københavns Stiftsråd, næstformand, Center for Familieudvikling
ba.scient.pol. (Københavns Uni. 1999), Executive Bestyrelsesuddannelse (CBS 2016), stud.theol.

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024