Om Altinget Fødevarer

Altinget Fødevarer leverer nyheder, debat og baggrund om dansk og europæisk fødevarepolitik fra jord til bord med betydning for de danske aktører.

Uvildigt politisk nichemedie om fødevarepolitik med betydning for danske aktører

Hvordan vil politikerne nedbringe landbrugets drivhusgasudledninger? Hvilke beslutninger er undervejs i Bruxelles, som kan få direkte konsekvenser for den danske fødevaresektor? Hvilke politiske beslutninger er der brug for, hvis antallet af døde pattegrise skal blive mindre? Skal danskerne spise flere bælgfrugter og mindre kød? Og hvordan skal fremtidens landbrug se ud?

Det holder vi blandt meget andet øje med på Altinget Fødevarer.

Her finder du grundig og nysgerrig kvalitetsjournalistik, der skaber udgangspunktet for en saglig og konstruktiv debat om relevant fødevarepolitik.

Formålet er at oplyse og styrke den politiske debat på et område, der ofte er præget af store følelser og stærke interesser. Det gør vi ved at skrive kritisk og kompetent om både muligheder og udfordringer på området.

Altinget Fødevarer henvender sig til alle, der arbejder professionelt med udviklingen af dansk og europæisk fødevarepolitik, og som gerne vil være bedst muligt orienteret om ny lovgivning, politiske ståsteder og aktørers interesser og standpunkter.

Vi leverer nyheder, analyser, debat, navnestof og kalenderoverblik, som du både kan finde på vores site og få leveret som nyhedsbrev i din indbakke.

Du kan prøve det her. Vi håber, du vil læse med!

Udgivelser

Altinget Fødevarer udkommer som nyhedsbrev to gange om ugen. Mandag med overblik over den kommende uge og onsdag med nyheder, analyse og debat om aktuelle politiske dagsordener

Kontakt

Har du idéer eller input til interessante historier, så kontakt endelig redaktionen:

Redaktør Dorte Ipsen Boddum [email protected]

Debatindlæg sendes til [email protected]

Navnenyheder og kalenderstof sendes til [email protected]

Spørgsmål til abonnement? Skriv til [email protected]

Annoncer
Ønsker du at annoncere eller få din jobannonce på Altinget Fødevarer, så kontakt Altinget Annoncer på 3177 8046 eller [email protected].

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Dorte Ipsen Boddum

Journalist, Altinget (Fødevarer og By & Bolig)
cand.mag. i engelsk og internationale studier, HD 1. del, journalist (DMJX 2001)

0:000:00

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024