Om Altinget Forsvar

Altinget Forsvar leverer nyheder, debat og baggrund om dansk og international forsvarspolitik.

Har du brug for at være på forkant med, hvad der rører sig inden for dansk forsvars- og sikkerhedspolitik?

Så skal du læse med på Altinget Forsvar.

Vi følger tæt med i de politiske diskussioner i Folketinget, regeringen, Forsvaret og industrien og giver dig nyheder og analyser om det vigtigste, du skal vide.

Vi skriver kritisk og kompetent om de største emner inden for dansk forsvars- og sikkerhedspolitik. For eksempel om hvordan de mange milliarder skattekroner i det nye forsvarsforlig bliver brugt, om Nato set med danske briller, om forsvarsbudgettet og om cybersikkerhed.

Vi dækker også europæisk og international forsvars- og sikkerhedspolitik med danske briller, den danske forsvarsindustri og store materielinvesteringer til Forsvaret.

Du får også debat, navnenyheder og kalenderoversigt samt et overblik over lovforslag, beslutningsforslag og ministersvar fra Folketingets arbejde med forsvars- og sikkerhedspolitikken. Du kan finde det hele på vores site eller få det leveret som nyhedsbrev i din indbakke.

Altinget Forsvar er for alle aktører, der har interesse for dansk forsvarspolitik, det danske forsvar og beredskab - både virksomheder, myndigheder og uddannelsesinstitutioner i Danmark, Færøerne og Grønland samt udenlandske aktører som eksempelvis våbenproducenter og ambassader.

Du kan prøve det her. Vi håber, du vil læse med!

Udgivelser

Altinget Forsvar udkommer som nyhedsbrev to gange om ugen med nyheder, analyse og debat om aktuelle politiske dagsordener samt kalender- og navnestof.

Kontakt 

Har du idéer eller input til interessante historier, så kontakt endelig redaktionen:

Redaktør Andreas Krog, [email protected] / 2264 2274 (Telefon og Signal)
Debatindlæg sendes til [email protected]
avnenyheder og kalenderstof sendes til [email protected]
Spørgsmål om abonnement? Skriv til [email protected]

Annoncer
Ønsker du at annoncere eller få din jobannonce på Altinget Forsvar, så kontakt Altinget Annoncer på 3177 8046 eller [email protected].

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion


0:000:00

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024