Om Altinget Digital

Altinget Digital leverer nyheder, debat og baggrund om digitale tendenser og ny teknologi. Og stiller skarpt på de udfordringer, som den moderne politiker skal håndtere.

Foto: Baz Ratner/Reuters/Ritzau Scanpix

Uvildigt politisk nichemedie om digitaliseringen af Danmark.

Den politiske samtale om digitalisering er mere nødvendig end nogensinde.

Kunstig intelligens rummer enorme potentialer og faldgruber. It-sikkerhed og databeskyttelse har aldrig været vigtigere. Digital omstilling er et afgørende konkurrenceparameter for de danske virksomheder.

Samtidig stiger bekymringen for, om digitalt udfordrede borgere hægtes af udviklingen og får vanskeligere ved at begå sig i en ny og gennemdigitaliseret virkelighed.

Det er nogle af de store emner, Altinget Digital holder dig opdateret på med nyheder, analyser og debat fra de vigtigste aktører på området.

Vi fokuserer især på lovgivning, der vedrører data og rammer for digitalisering, for eksempel digitaliseringsstrategi og krav til it-sikkerhed, og på hvordan skattekronerne bliver brugt på digitalisering i det offentlige. 

Du får også navnenyheder og løbende indblik i lovgivningsprocessen, som vi følger fra de indledende forhandlinger til endelig vedtagelse.

Vi følger, hvad der sker på den digitale front på alle niveauer – fra kommuner til Christiansborg og EU – og fortæller om det vigtigste.

Formålet med Altinget Digital er at oplyse og styrke den politiske debat om den digitale udvikling. Det gør vi ved at skrive kritisk, konstruktivt og kompetent om muligheder og udfordringer på området.

Vi henvender os til virksomheder, brancheorganisationer og offentlige myndigheder med interesse for den digitale udvikling.

Du kan prøve det her. Vi håber, du vil læse med og blande dig i debatten!

Udgivelser
Altinget Digital udkommer som nyhedsbrev mandag og torsdag med nyheder, analyse og debat om aktuelle politiske dagsordener. 

Kontakt 
Har du idéer eller input til interessante historier inden for det digitale område, så kontakt endelig redaktionen:

Redaktør Chris Lehmann [email protected] / 9282 9020
Debatindlæg sendes til [email protected]
Navnenyheder og kalenderstof sendes til [email protected]
Spørgsmål om abonnement? Skriv til [email protected]

Annoncer
Ønsker du at annoncere eller få din jobannonce på Altinget Digital, så kontakt Altinget Annoncer på 3177 8046 eller [email protected].

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Sine Riis Lund

Redaktør, Altinget Embedsværk
ba.jur. (Aarhus Uni. 2005), journalist (Danmarks Medie- og Journalisthøjskole 2009)

Karl Emil Frost

Redaktør og journalist, Altinget Kultur og Altinget Digital
journalist (DMJX 2021)

0:000:00

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024