Om  
Pernille Vermund

Politiet dropper efterforskning af Pernille Vermund

Nordsjællands Politi går ikke videre med efterforskningen af Pernille Vermund, der i sidste måned blev politianmeldt af Nye Borgerliges hovedbestyrelse.

Nye Borgerlige politianmeldte partistifter Pernille Vermund og folketingsmedlem Kim Edberg Andersen for at afklare, om partiets folketingsgruppe var blevet lukket på lovlig vis.
Nye Borgerlige politianmeldte partistifter Pernille Vermund og folketingsmedlem Kim Edberg Andersen for at afklare, om partiets folketingsgruppe var blevet lukket på lovlig vis.Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix

Pernille Vermund skal ikke efterforskes for en række forhold, som Nye Borgerlige har politianmeldt partiets stifter og tidligere formand for.

Det oplyser Pernille Vermund på LinkedIn.

Læs også

I maj politianmeldte Nye Borgerliges hovedbestyrelse Pernille Vermund og folketingsmedlem Kim Edberg for lukningen af partiets folketingsgruppe og dens bankkonti, som de mener var ulovlig.

Nu har Nordsjællands Politi besluttet, at der ikke indledes en efterforskning af sagen.

"Der har i mine øjne aldrig været fugls føde på denne sag, men jeg er selvfølgelig glad for afklaringen," skriver Pernille Vermund på LinkedIn.

Hun oplyser ikke, om politianmeldelsen mod Kim Edberg Andersen ligeledes er droppet. Altinget har kontaktet ham for at få oplyst, om det er tilfældet. "Det går jeg ud fra," siger han.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Pernille Vermund

MF (LA), fhv. formand og stifter, Nye Borgerlige
cand.arch. (Kunstakademiets Arkitektskole 2001)

0:000:00

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024