Om  
Per Larsen

Regionsrådsmedlem valgt som spidskandidat for Konservative i Nordjylland

Det Konservative Folkeparti har valgt regionsrådsmedlem Per Larsen som partiets spidskandidat ved det kommende folketingsvalg.

Nikolai Evereth Hansen

Per Larsen bliver spidskandidat for Det Konservative Folkeparti i Nordjylland. Det skriver partiet i en pressemeddelelse. 

Per Larsen skal stå i spidsen for den kampagne, der skal sikre, at Nordjylland igen bliver repræsenteret blandt Konservative i Folketinget. Ved det seneste folketingsvalg i 2015 blev der nemlig ikke valgt et konservativt folketingsmedlem i Nordjylland blandt partiets seks mandater i folketinget.

Per Larsen har været folkevalgt i over 20 år. Senest som regionsrådsmedlem, hvor han i 2017 blev topscorer med næsten 11.000 personlige stemmer – kun overgået af regionsrådsformand Ulla Astman fra Socialdemokratiet. Derfor ser formand for Det Konservative Folkeparti i Nordjylland, Claus Bunk, Per Larsen som et stærk kort til at skabe konservativ opbakning i Nordjylland.

"Vi mistede desværre vores nordjyske mandat ved det seneste valg. Derfor skal vi sikre, at der bliver valgt mindst én konservativ i Nordjylland ved det kommende valg. Med Per Larsen i spidsen for kampagnen tror vi på, at det lykkes," siger den nordjyske formand for Det Konservative Folkeparti.

Per Larsen er tidligere medlem af amtsrådet, dernæst byrådet i den gamle Hjørring Kommune. Siden 2005 har han været medlem af regionsrådet. 

Ved det kommende valg er der opstillet minimum ni kandidater i Nordjylland for Det Konservative Folkeparti.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Per Larsen

MF (K), regionsrådsmedlem (K), Region Nordjylland
agrarøkonom

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024