Sløv samtalebog mellem politiske veteraner

ANMELDELSE: Der er alt for meget hyggenygge, konsensus og ulidelig selvros i ny samtalebog med Mogens Lykketoft og Marianne Jelved.
Forfatteren til den nye samtalebog med Jelved og Lykketoft "interesserer sig for mennesker". Den kvalifikation viser sig at være i underkanten.
Forfatteren til den nye samtalebog med Jelved og Lykketoft "interesserer sig for mennesker". Den kvalifikation viser sig at være i underkanten.Foto: Lindhardt og Ringhof
Erik Holstein
Foto:
Fakta
Denne anmeldelse er skrevet af journalist og forfatter Erik Holstein, der i 2003 skrev en biografi om Mogens Lykketoft og i 2005 en biografi om Marianne Jelved. 

Kilde: Altinget.dk

<img align="left" src="@nyimg=4012@" />

"Og så gør vi noget, der er genialt - og det er virkelig genialt! Folk ude i verden er bare målløse over, at vi kunne være så kloge..."

Sådan lyder den beskedne fremhævelse af egne bedrifter i SR-regeringens første tid, når Marianne Jelved (R) skal evaluere de sidste 20 års politik sammen med sin gamle makker, Mogens Lykketoft (S), Sentensen stammer fra samtalebogen "Tro på det bedste" - en bog, som man skal være i familie med de to hovedpersoner for rigtig at holde af.

Altinget logoChristiansborg
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget christiansborg kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
Seneste fra Christiansborg

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024