Bland jer uden om

BØGER: Christopher Arzrouni forsvarer i bogen "Helt uforsvarligt" narkohandel, menneskesmugling, bordeldrift og organhandel. Selv er han helstøbt liberalist og mener ikke, at Anders Fogh Rasmussen kan gøre mere for den liberale grundtanke, end han gør. Ting tager tid, lyder forfatterens argument.
Mikael Børsting

Men skal tage bogen seriøst på den måde, at der er narkomaner derude, der lider, der er prostituerede, der betaler beskyttelsespenge, der er nyrepatienter, der risikerer at dø, der er sportsfolk, der er ved at blive vanvittige over det her doping hykleri.

Christopher Arzrouni
Forfatter og journalist
Fakta
  • "Det er en fremragende bog til dem, der tør tænke. En rationel udfordring af vore fordomme ... Bogen kan varmt anbefales som et stringent intellektuelt opgør med forvirret tankegods ... Bogen leverer et solidt og længe savnet modbillede til den danske politiske konsensus. Har Arzrouni ret, tænker hovedparten af politikere og journalister forkert. Det kan da kaldes en intellektuel udfordring."
    Henrik Gade Jensen i Jyllands-Posten

  • "Som systemkritik er Arzrounis bog enestående. Gennem sine kritiske åbninger og afdækning af skandaløse selvmodsigelser i vores enighed viser han, at normaldanskeren både kan tage fejl og være hensynsløs. Det er både storartet og morsomt ... Arzrouni gør det, venstrefløjen ikke kan længere, og som sådan er det store projekt vellykket: Han viser det bestående samfund som en kun foreløbig og i mange henseender skandaløs indretning."
    Rune Lykkeberg i Information

  • Kilde: Jyllands-Posten og Information
    Første gang Christopher Arzrouni blev kendt i offentligheden var i januar 2004, hvor det kom frem, at han var hemmelig medforfatter til Anders Fogh Rasmussens nytårstale.

    En detalje, der vakte en del opsigt, fordi Arzrouni på det tidspunkt var ansat i Dansk Industri. I dag er han journalist og redaktør på Weekendavisen. Han er liberal til det yderste og med sin nye bog "Helt uforsvarligt" blæser han til angreb på de lovgivende politikerere og moralisterne. Budskabet er enkelt. Bland jer uden om.

    Altinget har talt med forfatteren til den kontroversielle bog og har bedt ham om at vurdere, om Anders Fogh Rasmussen overhovedet er en liberal statsminister.

    Hvorfor har du skrevet bogen?

    Altinget logoChristiansborg
    Vil du læse artiklen?
    Med adgang til Altinget christiansborg kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
    Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
    Seneste fra Christiansborg

    Altinget logo
    København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
    Politik har aldrig været vigtigere
    AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
    Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
    Copyright © Altinget, 2024