Boel freder Jordbrugskommissionen

Fødevareminister Mariann Fischer Boel (V) ser ikke nogen grund til at lave om på Jordbrugskommissionernes sammensætning, selvom de to Landboforeninger Dansk Familielandbrug og Landboforeningerne i december blev lagt sammen på landsplan.

Det fremgår af et svar til Folketingets Fødevareudvalg, hvor hun samtidig erkender, at det bliver nødvendigt at ændre ordlyden i landbrugslovens afsnit om Jordbrugskommissionernes sammensætning som følge af sammenlægningen.

Desuden åbner hun op for, at man kan diskutere fremtiden for Jordbrugskommissionen, når Landbrugsloven skal revideres -tidligst i næste folketingssamling.

Ministerens svar er en reaktion på en henvendelse fra de to landboforeninger, som gør opmærksom på, at der ikke er sket en ændring af landbrugets struktur på lokalt plan, og at man derfor ikke behøver at ændre på Jordbrugskommissionernes sammensætning, sådan som eksempelvis SF’s Kristen Touborg tidligere har meldt ud.

Altinget logoChristiansborg
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget christiansborg kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
Seneste fra Christiansborg

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024