Debat og EU får tid på TV 2 Charlie

Politik, debat og EU-stoffet får en fremskudt plads på TV 2s tredje kanal Charlie, når der blændes op senest 1. januar 2005 med tv ugens syv dage fra kl. 13 til 01 om natten, lover kanalchef Frode Munksgaard.
Rasmus Nielsen

Debatstoffet blivet noget af det primære for Charlie. Jeg vil tro, vi vil sende et eller to debatprogrammer om ugen.

Frode Munksgaard
Kanalchef, TV 2 Charlie
Fakta
Den nye kanal skal finansieres af brugerbetaling og reklamer. Den tilbydes i første omgang til de 3,2 mio. danskere, der kan se kabel-tv og til de ca. 700.000 danskere, der kan modtage satellit-tv. Således bliver TDC kabeldistributør, lige som kanalen vil blive tilbudt alle landets fritstående antenneforeninger.

Knap fire millioner danskere får mulighed for at se kanalen. Det svarer til 75 procent af befolkningen. TV 2 forventer, at 1,8 mio. danskere vil kunne se kanalen fra begyndelsen.


Kilde: TV 2
Politik, debat og EU-stoffet får en fremskudt plads på TV 2s tredje kanal Charlie, når der blændes op senest 1. januar 2005 med tv ugens syv dage fra kl. 13 til 01 om natten. Altså ekstra 84 timers tv fra Odense.

"Charlie bliver fri for nyheder og sport. Til gengæld vil debatstoffet og EU-stoffet være noget, vi satser på", forklarer kanalchef Frode Munksgaard til Altinget.dk - en uge før den tidligere DR-skærmtrold sætter sig i chefstofen på Kvægtorvet.

"Debatstoffet blivet noget af det primære for Charlie. Jeg vil tro, vi vil sende et eller to debatprogrammer om ugen. Derimod bliver der ikke meget om børneopdragelse," siger Munksgaard med et smil med henvisning til, at TV 2 Charlie retter sig til det modne danske publikum på 40 år+.

Sønderjyde med interesse for EU
Interesserer du dig selv for politik og EU?

Altinget logoChristiansborg
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget christiansborg kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
Seneste fra Christiansborg

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024