Flere i arbejde og hårdere straffe

Enhedslisten meldte sig efter sit sommergruppemøde på Christinia i række af danske partier, der ønsker strengere straffe.
Sandra Schwartz

Ingen tvivl om, at det bliver opposition, der skal føres i hvert fald på tunge områder som miljø- og arbejdsmarkedspolitik. Vi ønsker at få så meget konkret igennem som muligt, ellers er der jo også muligheden at samle et venstrefløjsalternativ uden om regeringen.

Keld Albrechtsen (EL)
Christiania: Stilen var afslappet, men det politiske budskab klart på Enhedslistens sommergruppemøde. Budskabet var flere i arbejde og hårdere straf ved førstegangs kriminalitet.

Line Barfod (E) troppede op iført postkasserød sweatshirt med inskriptionen "Bevar Christiania" og Søren Søndergaard luftede shortsene på en af sommerens vel nok sidste dage. Rammen var sat om Enhedslistens sommergruppemøde, der fandt sted i Spiseloppens dæmpede belysning på Christiania.

Enhedslisten lancerede på det efterfølgende pressemøde en investeringsplan, der skal få gang i beskæftigelseshjulene. Pernille Rosenkranntz-Theil (EL) fremførte hovedpunkterne i planen:

Investeringerne, har Enhedslisten regnet ud, vil koste omkring syv mia. kr. og er fuldt finansierede. Beskæftigelsesplanen vil skabe 33.000 nye arbejdspladser.

Altinget logoChristiansborg
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget christiansborg kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Seneste fra Christiansborg

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024