Hed kamp om mandaterne i det kommende folketing

På baggrund af sit vejede snit af oktober-meningsmålingerne har professor Søren Risbjerg Thomsen for Altinget beregnet, hvor mandaterne falder, hvis valget skulle falde nu. Redaktionen vurderer på den baggrund, hvem der står til at ryge ud, og hvem der er så heldige at komme i Folketinget.
Gitte Madsen

Professor Søren Risbjerg Thomsens danmarkskort over mandaterne ligner mere og mere valgresultatet fra sidst.

Altinget.dk
Et folketingsvalg nu vil med sikkerhed ændre betydeligt på Folketingets sammensætning. En lang række medlemmer genopstiller ikke, og andre står til at ryge ud. Enten på grund af partiets svækkede stilling, eller fordi andre kandidater fra samme parti ser ud til at snuppe mandatet.

Alle kandidater præsenterer sig på vores kandidat-database, som er frit tilgængelig på politik.tv2.dk. De fleste kandidater præsenterer sig bl.a. med tre mærkesager (EU, nationalt og lokalt), og afgiver holdning til 13 politiske hovedspørgsmål. Søg kandidater efter bl.a. parti, amt/storkreds, køn og alder. I oversigtsform ser navnesituationen netop nu således ud (klik på hvert navn for adgang til profilsiderne på kandidat-databasen):

Charlotte Dyremose (K),

Altinget logoChristiansborg
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget christiansborg kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Seneste fra Christiansborg

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024