KL-formand på kant med partifæller

Sandra Schwartz

Det er dybt forvrøvlet. Jeg må tage kraftigt afstand fra, at han gør det til et generationsopgør. Det handler om moral. Vi har ikke set sager med yngre politikere, og det tror jeg heller ikke vil ske

Jens Rohde
Politisk ordfører (V)
Politisk ordfører Jens Rohde (V) tager kraftigt afstand fra sin partifælle, KL-formand Ejgil W. Rasmussen, der forudser flere kommunale skandaler som følge af karrierepolitikere.

Formand for kommunernes forening KL, borgmester i Gedved Ejgil W. Rasmussen (V), sættes på plads af partiets politiske ordfører, Jens Rohde.

Der sker, efter at Ejgil W. Rasmussen i kølvandet på anklager om magtmisbrug og bedrageri mod Greve-borgmesteren Réne Milo (V) har sagt, at han forudser flere kommunale skandaler. KL-formanden mener, at der er tendens til flere karriereborgmestre end politikere med et dybfølt samfundsengagement.

Generationsopgør
»Det er dybt forvrøvlet. Jeg må tage kraftigt afstand fra, at han gør det til et generationsopgør. Det handler om moral. Vi har ikke set sager med yngre politikere, og det tror jeg heller ikke vil ske,« siger Jens Rohde (V).

Altinget logoChristiansborg
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget christiansborg kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Seneste fra Christiansborg

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024