Metal fandt åbningstalen tynd

”Det var en åbningstale, præget af pæne ord, statsministeren holdt i Folketinget i dag, men indholdsmæssigt var den tynd. Statsministeren talte meget om ”noget for noget”, men sagde intet om hvad for noget regeringen selv vil bidrage med omkring forskning, udvikling og uddannelse”, siger formanden for Dansk Metal, Thorkild E. Jensen i en kommentar til åbningstalen og tilføjer:

”Statsministeren løber fra medansvaret for den stigende ledighed. Da SR-regeringen i sin tid kickstartede økonomien for at bedre beskæftigelsen, sagde Anders Fogh Rasmussen, at pengene fossede ud af statskassen. Men kickstarten hjalp. Mennesker kom i arbejde. Der skal også gøres en indsats mod ledigheden nu”, siger Thorkild E. Jensen.

Metal har sammen med Socialdemokraterne fremlagt et forslag om en overvintringspakke på IT-området. Den bør gennemføres som led i finanslovforhandlingerne, mener Metal-formanden.

Altinget logoChristiansborg
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget christiansborg kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
Seneste fra Christiansborg

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024