Meyer fortsætter med levering til Borgen

KORT NYT: Meyer Kantiner fortsætter med levering af mad og drikke til landets politikere, embedsmænd og gæster i Snapstinget og på Brydesen.

Meyer Kantiner har siden 2011 haft ansvaret for levering til Folketingets kantine Snapstinget og til smørrebrødsstedet Brydesen på Christiansborg. Begge spisesteder har været i udbud, men Meyer fortsætter som leverandør. 

Merete Holst, adm. direktør hos Meyer Kantiner, er utrolig glad og stolt over at fortsætte samarbejdet.

"Vi har været glade for det gode samarbejde, og derfor er vi også tilfredse med, at det fortsætter. Det er jo et stort og kompleks hus, så det har taget tid at komme ind i det. Nu føler vi dog, at vi kender det godt og kan derfor bedre servicere vores gæster," siger Merete Holst til Altinget.dk.  

Meyer Kantiner blev grundlagt af blandt andre Claus Meyer i 1999. I dag driver de mere end 65 kantiner på danske arbejdspladser og bespiser godt 16.000 daglige gæster.

1. maj 2014 åbner tårnet på Christiansborg en ny restaurant med plads til omkring 100 gæster. Det er endnu uvist, hvem der har fået leverancen til Folketingets nye tårnrestaurant.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion


Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024