S-ledelsen ønskede ikke Poulsen som medlem

NYHED: Jørgen Poulsen havde kun De Radikale som mulighed, hvis ikke han ville ende sine dage på Christiansborg som løsgænger.
Jørgen Poulsen mente, at han havde "stående invitationer" fra både radikale og socialdemokrater. Men det viste sig at være en overfortolkning.
Jørgen Poulsen mente, at han havde "stående invitationer" fra både radikale og socialdemokrater. Men det viste sig at være en overfortolkning.Foto: www.ft.dk
Erik Holstein

Din udlægning af, at Socialdemokraternes ledelse ikke ville have mig, kommer meget bag på mig.

Jørgen Poulsen
Nyindtrådt medlem af den radikale folketingsgruppe

Det afspejler ikke den politiske virkelighed, når det fremstilles som om, at Det Radikale Venstre "vandt kapløbet" om at få løsgængeren Jørgen Poulsen som medlem - i skarp konkurrence med Socialdemokraterne. For det tidligere medlem af Ny Alliance havde ingen valgmuligheder.

Da Jørgen Poulsen forleden meddelte, at han tilslutter sig Det Radikale Venstre, fortalte han samtidig, at han også havde overvejet at melde sig ind hos Socialdemokraterne. Således udtalte Poulsen til Politiken:

"Det har bestemt været en overvejelse. Og det er rigtigt, at jeg har mødtes og drukket kaffe med flere socialdemokrater, for jeg har mange venner der - og det håber jeg fortsat, jeg har."

Altinget logoChristiansborg
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget christiansborg kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Seneste fra Christiansborg

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024