Tale rettet og afstemt efter Finansministeriet

Gitte Madsen

Når det så er på et så afgørende punkt, og det ovenikøbet er beskæftigelsesministeren selv, det handler om, så synes jeg ikke, at man kan finde på nogen undskyldninger eller forklaringer.

Pia Gjellerup (S)
Gruppeformand
Beskæftigelsesministeriets hjemmeside hævder, at Claus Hjort Frederiksen (V) har holdt en tale til landbrugets arbejdsgivere, som han faktisk ikke har holdt.

Der er blevet klippet og klistret for at få ministerens tale til at harmonere med de nyeste meldinger fra Finansministeriet.

Ændringerne i talens ordlyd på hjemmesiden skete fredag eftermiddag, og berører alle den indsats, som regeringen skal yde for at få flere i beskæftigelse.

Mens beskæftigelsesministeren i følge den oprindelige tale lovede, at regeringen ville skaffe 85.000 flere i arbejde frem mod 2010, sagde han ifølge den ændrede tale, at det kun er nødvendigt med 60.000 flere i arbejde for at få statens finanser til at hænge sammen.

Altinget logoChristiansborg
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget christiansborg kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Seneste fra Christiansborg

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024