Nyt udspil skal gøre det nemmere at få hjælp til Digital Post og MitID

Digitaliseringsminister Marie Bjerre (V) har fremlagt fem initiativer til at hjælpe digitalt udfordrede borgere. Få overblik over initiativerne her.

Digitaliseringsminister Marie Bjerre (V) vil gøre det nemmere for borgerne at få hjælp fra både frivillige, pårørende og support-funktioner til det digitale. 
Digitaliseringsminister Marie Bjerre (V) vil gøre det nemmere for borgerne at få hjælp fra både frivillige, pårørende og support-funktioner til det digitale. Foto: Ólafur Steinar Rye Gestsson/Ritzau Scanpix
Sine Riis Lund

Det skal være muligt at give pårørende adgang til at sende meddelelser på vegne af en anden i Digital Post.

Det er et af flere initiativer fra regeringen til at komme digitalt udfordrede borgere i møde i sit nye udspil “Digitalisering med omtanke”.

"Vi er allerede i dag et af de mest digitaliserede samfund i verden, men i fremtiden skal vi også være et foregangsland for digital inklusion," udtaler digitaliseringsminister Marie Bjerre (V) i en pressemeddelelse.  

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024