Her er regeringens tre nye klimaerhvervsskoler

Regeringen udpeger Rybners i Esbjerg, TEC i hovedstadsområdet og Herningsholm Erhvervsskole & Gymnasier i Herning som de tre erhvervsskoler, der skal arbejde målrettet den grønne omstilling. Ideen om tre særlige klimaerhvervsskoler er omdiskuteret.

TEC i hovedstadsområdet er en af de tre erhvervsskoler, der fremover får et årligt beløb til at udbyde uddannelser og fag inden for den grønne omstilling.
TEC i hovedstadsområdet er en af de tre erhvervsskoler, der fremover får et årligt beløb til at udbyde uddannelser og fag inden for den grønne omstilling.Foto: Emil Helms/Ritzau Scanpix
Agnes Weber CortzenSigne Løntoft

I finansloven for 2023 blev der afsat 100 millioner årligt til etablering af tre nye klimaerhvervsskoler, der skal udbyde uddannelser med særligt grønne vinkler.

Nu er valget af de tre skoler på plads. Eleverne på Rybners i Esbjerg, TEC i hovedstadsområdet og Herningsholm Erhvervsskole & Gymnasier i Herning kommer fremover til at gå på en klimaerhvervsskole.

Det oplyser Børne- og Undervisningsministeriet i en pressemeddelelse.

Altinget logoErhverv
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget erhverv kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
Seneste fra Erhverv

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024