Se danmarkskortet: Vest- og Midtjylland dominerer som de mest erhvervsvenlige kommuner

Det er især kommuner i Midt- og Vestjylland, der dominerer på DI's liste over de mest erhvervsvenlige kommuner i Danmark. Få et overblik over, hvordan kommuner rangerer sig her.

Rådhuset i Danmarks mest erhvervsvenlige kommune, Ikast-Brande, under fejringen af F.C. Midtjyllands mesterskabssejr i 2024.
Rådhuset i Danmarks mest erhvervsvenlige kommune, Ikast-Brande, under fejringen af F.C. Midtjyllands mesterskabssejr i 2024.Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
Jonas Wiinblad Overgaard

Det er kommuner i Vest- og Midtjylland, der dominerer på en ny liste over kommuner, som leverer de bedste forudsætninger for deres virksomheder. 

Det fremgår af DI's undersøgelse Lokal Erhvervsvenlighed 2024.

"Med Midtvest, men også Syd- og Østjylland i spidsen, er det jyske kommuner, der generelt er mest erhvervsvenlige. Et godt og fremgangsrigt erhvervsliv, der skaber liv, vækst og job i kommunerne, er guld værd lokalt. Det håber jeg, at især Sjælland og Bornholm vil lære af," siger Emil Fannikke Kiær, medlemsdirektør i DI. 

Altinget logoErhverv
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget erhverv kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
Seneste fra Erhverv

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024