Bølgegang i sigte for Eva Kjer Hansen

ANALYSE: Den ny fødevareminister Eva Kjer Hansen (V) kan få en noget sværere hverdag end sin forgænger.
Selv om Hans Christian Schmidt (V) er blevet kaldt både usynlig og ukendt, har han været en meget driftsikker fødevareminister. Det kan blive hårdt for Eva Kjer Hansen (V) at udfylde rollen som fiskeriets og landbrugets minister lige så godt.
Selv om Hans Christian Schmidt (V) er blevet kaldt både usynlig og ukendt, har han været en meget driftsikker fødevareminister. Det kan blive hårdt for Eva Kjer Hansen (V) at udfylde rollen som fiskeriets og landbrugets minister lige så godt. Foto: Per Gudmann
Niels Th. Dahl

Det er ærgerligt, at det altid er de ministre eller folketingsmedlemmer, der er bedst til at komme til de rigtige biografpremierer, der bliver vurderet som dygtige ministre.

Christian H. Hansen
Fødevareordfører for Dansk Folkeparti

Fødevareministeriet sagde i går farvel til Hans Christian Schmidt (V) - og goddag til den hidtidige socialminister Eva Kjer Hansen (V).

Måske sagde dansk politik dermed også goddag til en hverdag, hvor der vil være mere uro og mindre stabilitet på landbrugs- og fiskeripolitikkens område - og måske står Eva Kjer Hansen over for en større opgave, end hun og mange andre umiddelbart forestiller sig.

Driftsikker Schmidt
For selv om den nu forhenværende minister Hans Christian Schmidt ofte er blevet udråbt som regeringens svageste led, og selv om talrige meningsmålinger har vist, at han hverken var kendt eller vellidt som minister blandt den brede befolkning, så omtales han faktisk som en særdeles driftsikker fødevareminister af de organisationer og politikere, han har arbejdet tættest sammen med.

Altinget logoFødevarer
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget fødevarer kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024