Carina C.: Brug bare løs

NYHED: Fødevarekontrollerne har fået lov til at overskride budgetgrænserne – alle forventer, der kommer flere penge senere i år.
Niels Th. Dahl

Selv om det ikke helt er en blankocheck, har fødevarekontrollerne fået lov til at sprænge de planlagte økonomiske rammer for at indhente de kontrolbesøg, de manglede at gennemføre i 2006.

Det kom frem på et samråd i Folketingets fødevareudvalg, hvor forbrugerminister Carina Christensen (K) skulle redegøre for, hvad hun vil gøre ved, at blandt andre fødevareregion Øst manglede omkring 500 kontrolbesøg sidste år.

Carina Christensen bekræftede således direkte adspurgt af De Radikales fødevareordfører Elisabeth Geday, at fødevareregionerne i januar gerne må bruge flere penge, end der foreløbig er budgetteret med. Det anses nemlig for givet, at forhandlingerne om fødevarekontrollens fremtid, som går i gang i næste måned på basis af den såkaldte Leo Larsen-rapport, vil ende med øgede bevillinger til fødevarekontrollen.

Altinget logoFødevarer
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget fødevarer kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024