Claus Meyer udnævnes til adjungeret professor ved DTU
Claus Meyer skal bidrage til forskningen i fremtidens bæredygtige mad og sørge for, at den også bliver velsmagende.
![Kokken og iværksætteren Claus Meyer tiltræder nu som adjungeret professor ved DTU. ](https://www.altinget.dk/cdn-cgi/image/q=80,fit=crop,w=2560,f=jpeg/https://legacy.altinget.dk/images/article/258711/97217.jpg)
![Claudia Steenhard](https://www.altinget.dk/cdn-cgi/image/q=80,fit=crop,w=64/https://legacy.altinget.dk/images/Writers/5103-claudia-steenhard-2-48.jpg)
Claudia Steenhard
JournalistDTU udnævner Claus Meyer som adjungeret professor med særlig tilknytning til DTU Biosustain og DTU Fødevareinstituttet. Det skriver DTU i en pressemeddelelse.
Claus Meyer skal hovedsageligt bidrage til aktiviteter inden for fødevareteknologi, mikrobiologi og fermentering på DTU. Han er stolt og glad over udnævnelsen, og siger:
"Jeg er interesseret i, hvordan vi får reformeret fødevareområdet på en rentabel, bæredygtig og socialt inkluderende måde. Jeg ser teknologi som et stærkt værktøj i den mission, og derfor glæder jeg mig enormt meget til at samarbejde endnu tættere med DTU."