To danske politikere vil i front på dyrevelfærd i EU

Både Niels Fuglsang og Asger Christensen går efter – og forventer at få indflydelsesrige poster i EU-Parlamentet, når det kommer til dyrevelfærd i EU.

Dyrene i EU skal have det bedre. EU-regler for både dyretransporter og dyrevelfærdslovgivningen i det hele taget skal revideres i det nye EU-Parlament.
Dyrene i EU skal have det bedre. EU-regler for både dyretransporter og dyrevelfærdslovgivningen i det hele taget skal revideres i det nye EU-Parlament.Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix
Dorte Ipsen Boddum

Når EU-Parlamentet i den kommende tid skal diskutere såvel nye regler for dyretransporter som en generel revision af dyrevelfærdslovgivningen i EU, satser to af de danske EU-politikere på at få et afgørende ord at skulle have sagt.

Venstres medlem af landbrugs- og fiskeriudvalget i EU-Parlamentet, Asger Christensen, forventer at blive ordfører for den liberale gruppe på dyretransporter og på revisionen af dyrevelfærdslovgivningen.

Det siger han til Altinget.

Altinget logoFødevarer
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget fødevarer kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Seneste fra Fødevarer

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024